2017. július 20., csütörtök

Hogyan került száműzésre a telefon a hálószobából?

Phichit szelfizik az ágyban, és Seung-gilnek ez valamiért nem tetszik. 
Pont annyira kell komolyan venni a ficet, mint a leírást. :D 



A szoba kellemes félhomályba burkolódzik, és a helyiséget a nyögéseik és a mozgásuk hangja tölti be. Phichit alatta fekszik, arccal a párnába, Seung-gil szorosan tartja a csípőjét, a lökései egyenletesek és precízek, pontosan tudja, melyik szögben tud a legnagyobb élvezetet nyújtani neki. Phichit feltámaszkodik a könyökére, a nyöszörgéséből már tudja, hogy közel van az orgazmushoz, és a jobb kezével az ölébe nyúl, mire párja megremeg, ahol pár másodperccel később elmegy. Nem bírja tovább megtartani magát, a combjai túlságosan remegnek. Seung-gil a lapockájához szorítja az arcát, amíg kicsit türelmetlenül vár, hogy magához térjen az orgazmusból.

Seung-gil szeme rögtön felpattan, ahogy egy túlságosan ismerős, de egyáltalán nem odaillő kattanást hall. Phichit kezében ott van a telefonja, meg van nyitva a kamera, a frissen készült képet pont látja egy pillanatig, és Seung-gil úgy húzódik el tőle, mintha lángolna. A tenyerével a hátára támaszkodik, Phichit nyöszörög a szorítása alatt, de a reflexei nem elég gyorsak az orgazmus után, és sikerül elvennie tőle a telefont küzdelem nélkül.

- Menj a picsába – mondja, ahogy kartávolságon kívülre húzódva végignézi a legutóbb készült képeket; élvezettbe öltözött arcok, az izzadtság gyöngyözik a testükön, majdhogynem meglepi, hogy nincs videó is.

- Seung-gil…

- Mi a francot képzelsz? Teljesen elment az eszed?

- Csak magunknak…

- Nem érdekel, ez akkor is beteg!

Phichit elég erőt gyűjt ahhoz, hogy felüljön és Seung-gil felé kússzon, de ő elhajol előle, és felkel az ágyról. Phichit frusztráltan nyög, de ez őt egyáltalán nem hatja meg.

- Megyek zuhanyozni.

- Hé, még…

- Nem érdekel, már nincs hozzá kedvem.

Figyelmen kívül hagyva Phichit további tiltakozását egyszerűen otthagyja a szobában. A telefont levágja valahová a nappaliban, mielőtt a hideg zuhany alá ugrana. Van körülbelül öt perce, míg Phichit eléggé összeszedi magát ahhoz, hogy kimásszon az ágyból, és elkezdje nyaggatni a bocsánatkérésével, amihez pillanatnyilag egyáltalán nincs türelme.

Mégis hogy képzelte?! Még ha nem is töltené fel a képeket sehová, akkor is annyi ember kezében jár a telefonja. Jellemző, bele se gondol, mi lesz akkor, ha valaki ellopja – akkor is simán kikerülhetnek a képek az internetre.

Ami köztük történik, az privát, senkinek semmi köze hozzá rajtuk kívül. Nem értette, miért nem tudja Phichit felfogni, hogy vannak dolgok, amikről nem kell fényképes dokumentáció.

*

Phichit egészen békésen fogadja azt, hogy nem hajlandó szóba állni vele. Csak éppen felforgatja a lakást a telefonja után, káoszt hagyva maga után, és a végén megcsörgeti magát – a készülék a kanapén van becsúszva a párnák közé, és Phichitnek sikerül az ölébe ülni, ahogy megkaparintja.

- Nincs szex – jelenti ki keresztbe font karral, mire Phichit csak felvonja a szemöldökét.

- Sejtettem.

- Holnap és holnapután se.

- Tőlem – vonja fel szkeptikusan a szemöldökét. – Majd meglátjuk, melyikünk bírja tovább.

Seung-gil felhorkan. Komolyan ő ne bírná ki? Kettőjük közül Phichit az, aki sosem tudja türtőztetni magát.

- Tudod, hogy nem raktam volna fel sehová azokat a képeket – mondja, ahogy még mindig a combján ülve átpörgeti a képes mappát. Seung-gil kitörölte azokat is, amiken aludt, de nem baj, azok már úgy is a gépén vannak.

- Nem érdekel. Szállj le rólam.

És Phichit véletlenül vagy direkt pont úgy fordul, hogy felkeltében az ágyéka egy pillanatra a mellkasához nyomódik, és hirtelen hiányozni kezd a teste hője.

Nem szabad, erősnek kell lennie. Phichit egója így is hatalmas, semmi szükség sincs ara, hogy még ő is adja alá a lovat.

*

Mint kiderül, Phichitnek ellenállni sokkal nehezebb, mint gondolta. Habár épp tél van, Phichit hazaérvén rögtön lerúgja magáról a cuccait, és valami rövidebbet húz, amiből kilátszanak a formás lábai vagy éppen a sima hasa. Sokszor csak egy pólót húz az alsónadrág fölé, pont az övét, és Seung-gil ráharap a nyelvére, hogy ne parancsoljon rá, hogy azonnal cserélje ki a sajátjára.

Vagy hogy azonnal vegye le, mert mégis magáévá akarja tenni.

Mert ő ennél erősebb, ugye?

Ugye?!

A szeme sarkából figyeli, amint csábítóan ring a csípője jártában, és ahogy a tűzhelynél álldogál – mert mindig kicsit táncikálva főz, sosem tud nyugton maradni, a teste a rádióban szóló zenére mozog, talán koreografál gondolatban.

Seung-gil a negyedik napon nem állja meg, hogy egy ilyen alkalommal ne simítson végig a fenekén, amikor odalép hozzá belekóstolni az ételbe. Phichit csak somolyog, ahogy rácsap a kezére.

- Ne nyalakodj.

- Nincs benne elég hús – turkálja meg a fövő ételt villával.

- Akkor legközelebb majd te főzöl.

Mindketten tudják, hogy ez elég valószínűtlen, mert Phichit szerint Seung-gil fantáziátlanul, lélektelenül főz, mindig csak számolja és méricskeli a hozzávalókat, és diszkriminálja a zöldségeket. Pedig Phichit látta már – fintorogva – salátát enni. Amit Seung-gil azóta tagad.

Phichit engedi egy darabig, hogy a nyakát puszilgassa, aztán elhessegeti mondván, hogy forró az étel, vigyázzon.

Seung-gil aznap este megpróbál rámászni. Phichit egy darabig hagyja is magát, lelkesen viszonozza az éhes csókokat, aztán angyali mosollyal eltolja magától, amikor az alsójába nyúlna.

- Te mondtad, hogy nincs szex.

Seung-gil összepréseli az ajkát; pontosan tudja, mire játszik Phichit. Azt akarja, hogy bocsánatot kérjen tőle a múltkoriért, amikor abban a veszekedésben tényleg ő volt a hibás, mégis hogy jutott eszébe olyan felvételt csinálni magukról úgy, hogy meg se kérdezte (nem mintha benne lett volna). Épeszű embernek nem jut ilyesmi az eszébe, csak Phichit Instagramkirály Chulanont-nak.

Ezt majd megjegyzi.

Ismét elfordulva alszanak egymástól, és Seung-gilnek végtelenül hiányzik Phichit finom testmelege, de ezt semmi pénzért nem mondaná ki hangosan.

*

Másfél hét múlva Phichit azon mereng, hogy talán neki kellene nyitnia Seung-gil felé – kettejük közül ő a makacsabb, és párja azóta minimálisra csökkentette közöttük a kommunikációt, hogy a saját érvét felhasználva elutasította.

Nem is a szex hiányzott a legjobban, hanem a kis érintések. Hogy puszit adnak egymásnak elindulás előtt, vagy hogy az ölébe hajtja a fejét, amikor sorozatot néznek.

Végiggörget az Instagramján. Azért van pár közös fotójuk, nem mintha a szex közben készülteket feltöltötte volna.

Végül is csak annyit kellene mondania, hogy bocsánat. Az nem is olyan nehéz, nem?

Egy frusztrált sóhajjal feldobja a lábát a kanapé támlájára, s éppen akkor viharzik be a szobába Seung-gil, az arca borús, a kedve valószínűleg viharos, és Phichit összevonja a szemöldökét. Kivételen még el is pakolt maga után a fürdőben, akkor mi baja lehet?

Arra nincs felkészülve, hogy Seung-gil megragadja a vállát, és a párnák közé préseli, ahogy fölé mászik. Rendben, ez új. Akkor ennyire rámenős, ha ivott, és nem, most nem érez semmi alkoholt a leheletén, ahogy csókolóznak.

Most az sem érdekli, hogy valamiben megegyeztek, mert Seung-gil végre hajlandó hozzáérni.

Ahogy elválnak levegőért, Seung-gil kicsavarja a kezéből a telefont, ami valahogy közéjük szorult, amikor rávetette magát.

- Ez itt marad – sziszegi.

- Akkor mégis van szex? – vigyorog rá Phichit.


- Fogd be. – Seung-gil megragadja a csuklóját, és felrántotta a kanapéról, Phichit pedig nevetve és botladozva követi, teljesen el is feledkezik a dohányzóasztalon hagyott telefonjáról, ami örökre száműzetett a hálószobából. 

4 megjegyzés:

  1. Hát ezen jót röhögtem xD
    Aranyos, hogy egyikük sem bírja ki a másik nélkül. :33 Kíváncsi voltam, ki bírja tovább, viccesek voltak mind a ketten :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy tetszett! ^^ Valljuk be, hogy még Seung-gil se tud ellenállni Phichitnek, főleg ha csak karnyújtásnyira van... :3

      Törlés
  2. Én kifeküdtem. Kész, ennyi, vége. Ez rohadt zseniális volt. 😂😂😂
    Nagyon szeretem az írásaid~ ❤❤❤

    VálaszTörlés