Hosszabb történetek

Minden fic, amit több részletre szedtem, vagy eleve regénynek írtam fandomok szerint csoportosítva.Crossover

Elisabeth und der wilde Kaiser - befejezett
Hetalia/Lissi und der wilde Kaiser crossover – A császári pár, Elisabeth és Roderich boldogan élnek a schöngrüni kastélyban, mígnem egy nap egy titokzatos, jetiszerű férfi elrabolja a szépséges császárnét.
Erősen AU és néhol OOC. A humoráért elnézést, néha igen… érdekes.

Labyrinth of Hogwarts - befejezett
Harry Potter/Labyrinth of Magic crossover - Mi történne, ha a Magi szereplőinek jó részét bepakolnánk a Roxfortba? Romantika, humor, némi szívtörés és persze sok-sok varázslat a következő párosokkal: HakuMor, SphinTit, SinJa, AliMor.Harry Potter

A hatodévesek összevont csoportja a Százfűlé-főzethez hasonló bájitalt főz. Remus Lupin/saját szereplő, humor.Hetalia

Bonheur éphémère - fordítás, magyarul befejezetlen, de igyekszem
Arthur gondoskodik kicsi Alfredról és Francis a kicsi Mathieu-ről. Minden a legnagyobb rendben lehetne, ha Francis és Arthur nem lennének halálos ellenségek, akik egymás kölcsönös szerencsétlenséget kívánják. És a végén azok szenvednek emiatt a legjobban, akik teljesen ártatlanok.

Emlékképek - befejezett
Ivan annak idején elvesztette Tinót, de amikor az ölébe hull a lehetőség, hogy visszaszerezze, nem habozik kihasználni azt. Oroszország, Finnország és Svédország szerelmi háromszöge.

Finnország és Dánia egy nézeteltérésük miatt egy párbaj mellett döntenek, de az események nem pontosan úgy alakulnak, ahogy várnánk. Főleg SuFin, utalásszerűen DenNor, egy kis földrajz és furcsa logika, és fogjuk rá, hogy krimi.

Mad world - befejezett
Hongkong/Izland és Dánia/Norvégia fic. A dán-norvég páros kapcsolata közel sem felhőtlen, Norvégia a frusztráltságát Izlandon igyekszik levezetni, aki egy angoltanfolyamon megismerkedik Hongkonggal. HongIce fluff és DenNor angst sok headcanonnal Izlandról.

Suomen historia - befejezetlen
Finnország történelme a kezdetektől napjainkig.Yuri!!! on Ice

Kiéghetetlenül - befejezetlen
Viktor Nikiforov karrierje mindig is abból állt, hogy példaképe, Yuuri Katsuki nyomában megnyerte az ezüstöt vagy éppen a bronzot, és huszonhárom évesen lassan beletörődik abba, hogy sosem fogja túlszárnyalni. Aztán egy bankett mindent megváltoztat, és Viktor nemsokára egy Japánba tartó gépen találja magát, új edzője felé tartva.
Katsuki Yuuri huszonhét éves, a sport csúcsán van, kiégett, és küzd önmagával és a szorongásával. Fogalma sincs, meddig tudja tartani a lépést a fiatalokkal, és úgy dönt, jobb megelőzni a bukást: visszavonul a japán nemzeti után rajongói legnagyobb bánatára, de van valaki, aki ezt nem hagyja csak úgy annyiban.

Az au, ahol Yuuri a sikeresebb, idősebb műkorcsolyázó, és egy mámoros este után – amire nem is emlékszik – Viktor edzője lesz.

Made of Sunshine - befejezett
Yuuri és Phichit barátsága hat év távlatában, a végén némi Viktuurival megfűszerezve.

Mesélő matrjoska - alapvetően minden novella befejezett, de előfordulhat, hogy még írok a témában
Novellagyűjtemény Viktor múltjáról és családi hátteréről.
Barátok lettek, aztán szeretők, és Viktor még mindig rettenetesen zárkózott volt, ha nem testiségről volt szó. Akár egy matrjoska, ami összeragadt a harmadik babánál, és nem lehet szétszedni, pedig Yuuri rettenetesen kíváncsi volt, mit rejt legbelül.
Gyakorlatilag semmit sem tudunk Viktor múltjáról a sikeres karrierjén kívül, így próbáltam egy kicsit a fejébe látni.

Rókatűz - befejezett 
Viktor Nikiforov, a híres botanikus a cári udvarban kegyvesztett lett, és csatlakoznia kell egy veszélyes expedícióhoz a Kuril-szigetek környékére. Még nem sejti, hogy ez az út örökre megváltoztatja az életét.
~fantasy au, kitsune!Yuuri, tudós!Viktor~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése