2014. március 31., hétfő

Az első

Csak a szokásos, és mellesleg még korhatáros is. És már nem spoiler. :3

Titusszal első alkalommal szeretkezni olyan volt, mintha a fényt tenné magáévá – ártatlanságában és lecsupaszított meztelenségében gyönyörű. A mozdulatok, a gesztusok ösztönösen jöttek, a köztük feszülő, rivalizálásból adódó feszélyezettség eltűnni látszott.

– Sphintus… – pihegte és kinyitotta a szemét, amikor a másik egyszerre elhúzódott tőle. – Baj van?

– A rukh… – A gyógyító megtámaszkodott fölötte, mélyet lélegzett, hogy nyugtassa magát, míg tágra nyílt szemmel bámulta. Titus elveszteni látszott uralmát az ereje felett, és önkéntelenül összegyűjtötte maga körül az energiamadarakat.

– Ó… – A magi összekulcsolta a lábait a derekán, türelmetlenül közelebb rántotta magához, és megsimogatta az arcát. – Folytasd csak. – Átkarolta a nyakát, csókja elfeledtette vele minden fenntartását. Végleg összeolvadtak, ahogy hangjuk és szívverésük is egybefonódott.

Sphintus súlya szinte hiányzott róla, amikor később mozdulatlanul feküdtek egymás mellett. Titus összefűzte az ujjaikat, ahogy félredöntötte a fejét, rámosolyogott.

– Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz…

– ­Mire számítottál? – A gyógyító az oldalára fordult, felkönyökölt, vonásai egészen megszelídültek, ahogy társa kócos hajtömegébe túrt.

– Csodálatos volt. – Titus hozzábújt, arcát a nyaka és a válla közti hajlatba szorította, ott folytatta a félálmos motyogást. – Majd kitalálom, hogyan tudom manipulálni a rukhot…


Sphintus bólintott, míg ujjaival lusta, ráérős alakzatokat rajzolt a magi fedetlen bőrére. Azt se bánta volna, ha megvakítja a fényessége mindaddig, míg Titus viszonozza az érzelmeit. 

4 megjegyzés:

  1. Na most történik az, hogy szépen eltűnik az aranyosságuk és megmarad az a dögös szexiség, ami már rájuk is fért~
    ÉSBASZKI! Harmadjára törlöm a komment folytatását, mert elkezdem és rájövök, hogy egyszerűen nem fejezi ki, azt, amit éreztem olvasás közben. Mert az az energia nem csak ott szabadult el, de olvasás közben is éreztem, hogy szinte hajt előre, húz befelé, vonz magához és ettől volt annyira tökéletes~ *-*
    És kész, én ide nem tudok kommentet írni a gyönyörűségtől~ Simán csak köszönöm~ <33
    Nyusssz~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig nem tudok mit válaszolni, csak hogy nagyon szívesen~ <3

      Törlés
  2. Awwwwwwwwwwwwwwww
    Úgy éreztem magam olvasás közben, mint egy lámpa, amit felkapcsolnak *-* fényes vagyok <3
    Ichi voltam~~~~

    VálaszTörlés