2013. július 7., vasárnap

Mese

Hoztam nektek egy DenNor szöszt~

Talán volt abban valami gyerekes, hogy ott kucorgott fogadott unokaöccsük hálószobájánál, és hallgatta, amint Dánia mesét mond. Régebben sosem gondolta volna, hogy majd pont ő fog erre vetemedni, és mégis… El kellett ismernie, hogy volt abban valami delejező, ahogy a férfi mesélt, ahogy beleélte magát és előadta. Ő bezzeg nem tudott ilyen jól bánni a gyerekekkel, Sealand is mintha tartott volna tőle, biztosan a kisugárzásában lehet valami.

Elgondolkozhatott, mert arra riadt a merengésből, hogy nyílik az ajtó, és Christensen majdnem átbukik rajta.

– Á, kicsi Nor! Hallgatóztunk, vagy csak türelmetlen voltál? – incselkedett vele Dánia, ahogy felsegítette a földről. Már megint az az idegesítő, gyermeteg vigyor ült az ajkán, ami valahogy mégis vonzóvá tette. – Szeretnéd, ha neked is mesélnék?

– Jaj, menj már! – csapott a karjára, mire a dán csak nevetett, és kézen fogva elvezette a szobájukig; ott aztán felkapta és átemelte a küszöbön, mint holmi királykisasszonyt, és gyengéden lefektette a takaróra.

– Szóval milyen történetet szeretnél hallani? – érdeklődött, míg fölé mászott és kényelmesen megtámaszkodott Norvégia feje mellett két oldalt. Lukas felvonta a szemöldökét.

– Lepj meg.

A következő pillanatban már csókolóztak is.

8 megjegyzés:

  1. Jajj, hogy egyem meg őket. Nekem kell egy mesélő Dánia ^3^

    VálaszTörlés
  2. Hűűű, ez tök aranyos volt :D

    De bevallom, év elején akartam egy 18 karikás Dennor sztorit írni, amelyikben Dánia Norvégia rózsaszín nyulát használja fel a meséhez. De olyan gyáva voltam, hogy sehol nem mertem felrakni. Meg nem is fejeztem be. Nem vagyok valami jó fogalmazó. Ez volt a második oka. xDDDD

    VálaszTörlés
  3. Hát meg voltam hatva :) Ja,és szia,új vagyok a környéken,de nagyon tetszenek amiket írtál :) Ha szabad kérni, még egy kicsi DenNor-t írnál? ^-^ Mert én lenni fanatikus fanfic olvasó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Moimoi~ Lesz még DenNor bőven, amint összeszedem magam (nyaggatni meg nyugodtan lehet). x3 Örülök, hogy tetszett, és hogy írtál. ^^

      Törlés