2017. április 1., szombat

Párnacsata

Láttátok ezt a hivatalos képet? Megírtam egy szöszben, mi történhetett pontosan. :3 Viktuuriék szeretnének kettesben lenni, és felnőtt dolgokat csinálni, amit Yuri nem akar hallgatni, így Otabeket hívja segítségül ennek elintézésére. 



Yuuri mosolyogva próbált ellenállni Viktor csókjainak; kicsit felöntöttek a garatra a házi szakéból, és egyszerre becsiccsentve lenni azt is jelentette, hogy nem tudták levenni a másikról a kezüket. Yuri és Otabek attól még a szomszédos szobában voltak elszállásolva, és Yuuri biztos volt benne, hogy a fiatalabbik orosz nem annyira értékelné, ha akkor esnének egymásnak, amikor még ébren van. A falak itt nem a vastagságukról és a hangszigetelésről híresek.

Yuri éppen akkor vágta ki az ajtót, amikor Viktor az ölébe nyúlt.

- Akartok velem meg Bekával durakot játszani? – hadarta, mielőtt felmérvén a helyzetet elsötétült volna az arca. – Ti komolyan egy percre sem tudjátok nem fogdosni egymást?

- Párnacsatáztunk – próbálta Yuuri menteni a menthetőt, és demonstrációképp Viktor arcába nyomta az egyik párnát, mire a férfi szenvedősen felnyögött.

Yuri nem úgy nézett ki, mint aki el is hiszi. – Mutatok én nektek párnacsatát… - mordult fel, és lendületből nekiugrott a párosnak, akik még mindig egymásba voltak gabalyodva. Yuuri hangosan nevetve tért ki előle, így azt a találatot is Viktor kapta. A fal túlsó feléről dübörgés hallatszott, és Otabek is berontott. Addigra Yuri már keresztben feküdt a duón, akik vörösek voltak a nevetéstől és a hengergőzéstől.

- Szövetkezz velem, Beka, ha aludni akarsz éjjel – dobta hason a kicsit megszeppent fiút, aki nem egészen tudta, mit is kezdjen a helyzettel. Ő nem ismerte olyan jól Viktort és Yuurit, hogy párnacsatába keveredjen velük, és Katsukiék vendégszeretetével sem akart visszaélni. A helyzetet végül az döntötte el, hogy Viktor egy egyszerű érvvel az oldalukra állította.

- Van katsudonunk.

Visítozásig csiklandozták Yurit, aki a végén már kétségbeesetten kalimpált, rugdosódott és karmolt a szabadságért. A végeredmény az lett, hogy véletlenül orrba vágta Otabeket, és egy pillanatra mindannyian megdermedtek.

- Uh, bocs – nyögte Yuri, mire a két idősebb összenézett; még sosem hallották Yurit bárkitől is elnézést kérni.

- Nyertem – jelentette ki Otabek, ahogy egy párnát nyomott az éppen nem védekező Yuri arcába. A fiú hátrabucskázott a takarókon a meglepetéstől és a lendülettől, míg Viktor és Yuuri lepacsiztak fölötte Otabekkel.


Viktor arra jutott, hogy szimpatikus neki a kazah fiú. 


durak (orosz) - hülye; egy kártyajáték, amit a külföldi barátaim tanítottak nekem, szerintem nagyon szórakoztató :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése