2016. december 24., szombat

Mi az a yaoi?

Viktor kíváncsi, Yuuri pedig úgy van vele, hogy jobb, ha tőle tudja meg. 
Az új dizit Tinnek köszönhetjük~ :3
(Ennyit arról, hogy karácsonyi ficcel jövök. Azért boldog karácsonyt mindenkinek!)
((Sanszos, hogy írok egy yaoiparódiát is.))


- Yuuri… mi az a yaoi?

Késő este volt már, amikor forró teát hozott maguknak az összebújás mellé és elhangzott a kérdés. A bögrék enyhén megremegtek a kezében, de sikerült letennie az asztalra a sajátját, és Viktor kezébe adnia a másikat anélkül, hogy kilöttyintette volna a forró italt. Igen, eljutottak már az anime témáig, de reménykedett benne, hogy egy ideig még nem talál rá erre a műfajra. Csalatkozott. Persze, hogy Viktor mindenbe belebotlik.

- Öhm… nagyon fontos?

- Szeretnék többet megtudni a kultúrátokról.

Yuuri nem volt benne biztos, hogy pont ez a műfaj biztosítana pozitív betekintést a japán kultúrába, főleg a kapcsolatuk jellegét tekintve. De ezt mégis hogyan mondja meg Viktornak anélkül, hogy teljesen leégesse magát?

- Nagyjából olyan történeteket takar, amik férfiak szerelméről szólnak, de főleg női közönséget céloznak – foglalta össze végül, hátha ezzel le is zárják a témát. Viktor szeme viszont gyanúsan felcsillant, és magához karolta, amint lehuppant mellé az ágyra.

- Megnézünk egyet?

- Biztos, hogy…?

- Zavarba hoz, ha más férfiakat látsz csókolózni? – mosolyodott el kihívóan.

- Nem, persze, hogy nem!

Tudta, hogy belesétált a gondosan kivetett csapdába; ezek után hiába próbálta magyarázni, hogy kultúrsokkot kaphat, vagy hogy a szerelmes szálak sablonosak, Viktor annál inkább látni akart egyet, és Yuuri végül beadta a derekát és megígérte, hogy másnapra beszerez valamit. Végül is anno Detroitban Phichittel is lemaratonoztak párat, aminek nem lett olyan rossz végeredménye, mert a hatásukra kedvenc szobatársa elgondolkozott a szexuális beállítottságán és arra jutott, hogy biszex. Aztán félig poénból, félig komolyan azon vitatkoztak, hogy ki lenne közülük a seme és az uke. Nem jutottak dűlőre. Azóta Yuuri rájött, hogy ezek a fogalmak a valós homoszexuális párkapcsolatokra nem erőltethetők rá – hiszen Viktorral is egyenlő felek!

(És ha a yaoi logika alapján működne a kapcsolatuk, elég kielégületlenek lennének mindketten. Viktor imádta, ha átvette a kezdeményezést és az irányítást, még ha sok időbe is telt, mire legyen annyi magabiztossága, hogy ne azon parázzon folyton, hogy esetleg megsérti Viktort a tapasztalansága és a hevessége miatt.)

((Phichitnek pedig volt pár rossz tapasztalata a sztereotípiák miatt, így inkább lányokkal randizott.))

Másnap este innivalóval és rágcsával felfegyverkezve bevették Yuuri ágyát. Viktor az ölébe kucorodott, Makkachin a lábához, és Yuuri megcirógatta a fejét, mielőtt elindította volna a videót a laptopon. Végül nem raktak rá feliratot, mert Viktor bevallotta, hogy akkor csak lustán olvasná az angolt, és egyáltalán nem figyelne arra, amit mondanak. Balja megtalálta az utat a hajába, mire Viktor elfordította a fejét és belepuszilt a tenyerébe. Yuuri nevetve rántotta el a kezét, és végül a vállán hagyta, hogy ne vonja el semmi a figyelmüket.

Fáradt volt az edzéstől, így néha-néha elbóbiskolt; általában arra riadt fel, ha valaki kiabált az animében, vagy Viktor mocorgott és kérdezett egy-egy kifejezést, amit nem értett. Vagy egyszerűen értetlenkedett a szereplők viselkedése miatt.

- Miért rángatja le róla a ruhát, ha a másik nem is akarja? – kérdezte összevont szemöldökkel figyelve a képernyőn kergetőző párost; a kisebbik, szándékosan nőiesebbnek ábrázolt félen már alig volt ruha, és bokája köré tekeredett farmerben próbált elkúszni társa elől. Az erotikus jelenetnél még feljebb szaladt a szemöldöke, és Yuuri elkönyvelte magában, hogy kultúrsokkot kapott. – Nyugtass meg, hogy én sosem voltam ilyen creepy. Azt nem ér mondani, hogy anyaszült meztelenül mutatkoztam be!

Yuuri arra jutott, ártani nem árt, ha húzza egy kicsit az agyát. – Hát…

- Yuuri… - Az orosz hirtelen átfordult a másik oldalára, és a hasába fúrta az arcát, mintha látni sem akarta volna többet a laptopot, ahol folytatódott a teljesen beleegyezés mentes szexjelenet. – Sokkot kaptam, nem tudom, hogy valaha el tudom-e felejteni.

Megértően simogatta a hátát. – Én megmondtam, hogy nem kellett volna. Lehetőleg arra ne keress rá, mit jelent a seme meg az uke.


Viktor szenvedő nyögéséből ítélve már későn szólt. 

13 megjegyzés:

  1. Nem tudom, hogy nevessek, vagy olvadozzak :3

    Van alapja az animének, amit néztek, vagy csak random jött?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A csoportban beszéltük a lányokkal, hogy a farmerlerángatós jelenet a Love Stage-ből van (az egyetlen yaoi amit még élveztem is, de ugye az inkább paródia...), de amúgy tetszés szerint oda lehet képzelni bármit, amit a műfaj alkotott. :D
      Köszi, hogy írtál. ^^

      Törlés
    2. arra gondoltam, csak vondoltam megétdekldöm :3

      Törlés
  2. Telefonról vagyok, de muszáj írnom hogy ez zseniális.
    Tin

    VálaszTörlés
  3. úristen ez borzasztó édes.:3

    VálaszTörlés
  4. XD Sus... Ez eszméletlen lett :"D szegény Viktornak kellett ennyire kíváncsinak lennie! X"D várom a paródiát :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viktort egy életre lesokkolta Japán. xD Örülök, hogy tetszett és köszi, hogy írtál! ^^

      Törlés
  5. Ez nagyooooon edes lett, te jo eg. Szegeny Viktor. 😌

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! ^^ Szegény Viktort szerintem egy jó időre elriasztották az animéktől. xD

      Törlés