2014. február 15., szombat

Parazita

Még kedd reggel íródott, csak se kedvem, se erőm nem volt begépelni.
Ismét egy No.6 fic és angst, mert jelenleg csak ilyet tudok~


Egy parazita vagy számára.

Nezumi meg sem rezzent, ahogy leápolta a sebeit, csak az ajka rángatózott az elfojtott haragtól. A fásli elvesztette a rugalmasságát az évek során, de remélhetőleg még tart. Most legalább varrni nem kell.
– Az az idióta rám eresztette a kutyáit. Egyszer ki fogom tekerni a nyakát!
Shion csak bólogatott, míg egy vattacsomóra fertőtlenítőt öntött, hogy letisztogassa vele a seb környékét. Majdnem kibukott belőle, hogy ebcsont beforr, aztán rájött, hogy ezzel csak még jobban felhúzná a másikat. Elkezdte begöngyölni a karját.
– Mi bajotok van egymással?
– Egymás létén kívül? – kérdezett vissza Nezumi. – Gyengének nevezett.
– Gyengének, téged? – Shion értetlenül ráncolta a homlokát, amitől túlságosan megkomolyodtak a vonásai. – Ezt nem értem.
– Pedig te vagy az oka. – Ellökte a gondos kezeket, és hanyagul betömködte a fásli végét a többi réteg alá. – És igaza van, legyengítesz.
– Szerintem inkább erősítjük egymást, mint egy szimbiózisban. Rengeteget tanultam tőled.
– Ebből legfeljebb csak te profitálsz, úgyis az élősködőktől jöttél.
– Mivel szolgáltam rá, hogy durva legyél velem?
Nezumi válaszra sem méltatta; kabátját felkapva kiviharzott.

Egy parazita szépen lassan öli meg áldozatát, ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre rágja magát a húsában.

Tökéletesen kiürült az agya rettegéstől, ahogy Nezumit a műtőasztalra vonszolta. Körülöttük remegett, nyögött és ropogott az épület, Elyurias tombolt.
Egy tálban talált csipeszt, fogót és szikét. A fertőtlenítő kiömlött, érzéstelenítőt nem volt ideje keresni.
– Nezumi, az istenért, be ne csukd a szemed! – kiáltott rá; igyekezett, de egyáltalán nem volt biztos benne, hogy képes rá. Shion letépte a sérülésről az anyagot, és munkához látott. – Ez most fájni fog.
Először ordított; a húsa cuppogva marasztalta volna a golyót. Amikor Shion bekötözte, alig volt magánál, ezért miután a válla alá nyúlt, hogy rátámaszkodjon, végig beszélt hozzá, hogy eszméleténél tartsa. Már megint nem tudta, mikor van szükség a csendre.
– Ki fogunk innen jutni, Nezumi, megígérem. Mi ketten, élve. Mindjárt találkozunk a többiekkel, csak egy emelet választ el tőlük, látod?
Megpróbálta nyitva tartani a szemét. Shion mászott be elsőnek a szemétledobóba, és a kezét nyújtotta felé. Tagjai ólomnehezek voltak, a fejét is alig bírta megemelni. Shion türelmetlen volt, de nem igazán merte siettetni.
Aztán egy irtózatos csattanást hallott. Egy pillanatig remélte, hogy nincs semmi baj, csak összeomlott mögöttük még egy folyosó. Meggyőzni magát, hogy semmit sem jelent, ahogy Shion szemei meglepetten elkerekednek, és az ingén, a szíve fölött bordó vérrózsa nyílik. A teste már felfogta, mi történt. Ernyedten hátrabukott, Nezumi utolsó erejével utána.
Hagyta volna itt megrohadni…

A parazita egyes esetekben együtt hal áldozatával.

Zuhantak.

Szimbiózis: szervezetek kölcsönösen hasznos együttélése. 
A tanulság: egy kis odafigyeléssel biológiaórán lesz ötleted az No.6 fandomban. 

4 megjegyzés:

  1. Nagyon régen láttam, de olvasás közben szépen lassan felderengtek az események, a karakterek, és igaz soha nem másztam bele annyira a fandom, mint megérdemelte volna, de örülök, hogy téged megfogott, és hogy ilyeneket írsz hozzá. Egészen érdekes hidegség hatja át az egészet, de nem fájón, csak életszerűen bénítón.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamikor megnézhetnénk együtt újra~ Én most kísérletezem velük, aztán meglátjuk, mi lesz még itt. x3 Szeretek velük dolgozni, eddig meglepően könnyű őket mozgatni *gyorsan lekopogja*
      Most úgy feldobtál ezekkel a szavakkal, mert akkor ez azt jelenti, hogy sikerült megfognom a fandom lényegét~ Legalábbis számomra pont ez a hidegség jön le, amit te is említesz.
      Köszönöm, hogy olvastad, és hogy írtál hozzá~ <3

      Törlés
  2. Engem se hagyjatok ki, hé! xD
    Amúgy csak ismételni tudom magam, hogy mennyire baromira jól áll neked ez a fandom, meg a páros, meg úgy az egész, na~ Szóval tessék ráállni a tömegtermelésre. x3 Háh, addig úgyse hagylak békén!
    Volt benne valami egészen határozott húzóerő, ami különösen tetszik, de hogy mi az, azt pontosan nem tudnám megmondani. Egyszerűen fantasztikus, és kész~
    Tanulság: nincs bioszom! XDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hagyunk ki, gyere~
      Köszönöm. *-* Igyekszem még hozni velük valamit~
      Gyere, ülj be hozzánk bioszra. Igaz, hogy németül van, de majd fordítok neked, a tanárnő meg úgy is tud magyarul is... :D

      Törlés