2013. május 25., szombat

Nem csak könnycseppek

Nagyon boldog szülinapot, Kija! ^^
Szerintem sejted a párost... :D Rég írtam már velük~



Egy kimondatlan hagyomány volt, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon a dalaikat egymásnak címezték; a jó és a rossz pillanatok gyűjteménye megzenésített költemények formájában, sértődött és mélységesen szerelmes dalok egymást felváltva.

Idén se volt ez másképp; a téli veszekedéshullámaik valahogy hatottak a dalaik szerzőire, így mindkettejük indulója a szerelem fájdalmait énekelte meg. A tavaszukat viszont nyugalom és békesség uralta, amin még ők maguk is meglepődtek. Igaz, hogy ritkábban találkoztak, de Norvégiának egyre kevesebb kritikus megjegyzése volt, még Dánia korábban olyan butának tartott ötleteire is csak elnéző fejcsóválással reagált. Élni és élni hagyni, végre kezdtek rájönni, mit jelent ez.

Most is így volt ez; egy héttel jártak a verseny után, és Christensen arcáról levakarhatatlan volt a vigyor. Együtt énekelt a rádióval, esetleg csak magában, vagy éppen – mint ahogy most is – fülhallgatóval a fülében rontott be a nappaliba, és lendületesen lehuppant norvég társa mellé.

– Én megmondtam, hogy megnyerem – nevetett és cuppanós csókot nyomott a túl későn elhajoló Lukas arcára.

– Jól van, tudom – veregette meg nyugtatólag a combját. – Mit hallgatsz?

Dánia felé nyújtotta az egyik fülest, és Norvégiának elég volt egyetlen sort hallania, hogy szemét forgatva visszaadja neki. Már megint az Only Teardrops.

– Ma hanyadszorra hallgatod már ezt a dalt?

A másik vállat vont. – Fogalmam sincs.

– Ez már nem egészséges.

– Ne legyél morcos – borzolta össze a haját Christensen, majd rákacsintott. – Tessék, rajta van a tied is.

Kis győzködés után Norvégia belement a közös zenehallgatásba – és ahogy annak lennie kellett, összeölelkeztek, és örültek annak, hogy a dalaik most nem reflektálnak rá a pillanatnyi helyzetükre.

4 megjegyzés:

  1. Ez... annyira balzsamos és édes *-* és annyira DenNor *-* Komolyan, köszönöm szépen~ (L) Jó, mondjuk Nort tuti, hogy kicsit nyomasztja, hogy negyedik lett, főleg azzal a dallal *-* Annak a szövege egyszerűen zseniális lett, no. Az Only Teardrops meg már első hallgatás óta annyira, de annyira DenNor, hogy az hihetetlen. Különben is, megérdemlik már a békességet és a nyugit, még akkor is, ha fél óra múlva, vagy akkor, ha a lejátszóban véget ér a dal összekapnak. Mondjuk nem is ők lennének~ De így összebújva rettentően aranyosak és imádnivalóak *-* Csak kár, hogy Denny meg fog szólalni és Nor nem tudja megállni, hogy ne reagálja le xDD No, de majd, ha száz év múlva visszahallgatják x"DDD szegények 8"DD (amúgy kikérem magamnak, én két napig folyamatosan, megszakítás nélkül (jó, kivétel míg aludtam) hallgattam azt a dalt :B) Hm... igazából nem tudom, mit mondhatnék még, baromira el vagyok varázsolódva és örülök, hogy legalább ezt az összeszedetlen, kócos, kusza kritikát össze tudom hozni neked. ^^"
    Nagyon szépen köszönöm, el se tudom mondani, mennyire imádlak~ (L)(L)(L)(L)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik~ <3 Szerintem pont hogy örül, hogy végre jó helyt ért el. :D Igen, nagyon kis aranyosak tudnak lenni ők is, ha végre nem veszekednek~ Várj, előbb ha tíz év múlva visszahallgatják... xD Száz év múlva lehet, hogy már rég elfelejtik az egész hajcihőt. x''D (na jó, remélem, hogy nem, olyan szép lenne, ha már akkor is lenne Eurovízió~) Ugye tudod, hogy nagyon szeretem az ilyen kritikákat? *.*
      Szívesen! <3

      Törlés
  2. Aranyos, nagyon aranyos. *-* DenNor és nem veszekednek, éljen! Igazából csak örülök, hogy kivételesen boldogok és a boldogságuk kicsit engem is feltölt. Köszönöm szépen. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kellenek nekik ilyen pillanatok is~ Örülök, hogy tetszett! x3

      Törlés