2013. szeptember 3., kedd

Falba zárva

Tinnek írtam még nyáron ezért a gyönyörűséges dizájnért. <3 És nem felejtettem ám el azt sem, amit ígértem~
Elvont.




Azt hitték, minden megoldódik, ha bezárnak – buta gondolat. Mosolyogva hagyom magam a világos szobába kísérni, ahol minden él lekerekített, sarkok nem léteznek, az ablakokon láthatatlan rács feszül, a csalfa napfényben pedig szikráznak a részecskék. A levegő friss, de valahogyan túlságosan kórházi. Az egyik ablak alatt egy alacsony asztal áll, rajta színek szerint rendezve ceruzák, mellette kicsiny szék.
Legyen, ahogy akarjátok, rajtam ne múljék; veletek játszom.

Napraforgótengert akarok festeni a falra, de a kezem folyton megbicsaklik, a ceruza hegye kitörik. Nem is fog a falra, ez nem festőecset. Elvesztem a türelmem, és az összest a falhoz vágom, kiabálok. Mindig is úgy rajzoltam, mint egy gyerek… Nekem miért nem megy?

Értem jönnek, kivisznek. Valakit megütök, vér fémes illata remeg a levegőben; absztrakt, vörös csíkokat mázolok a patyolatszín vakolatra.

Az elkövetkezendő napoknak ugyanez a kálváriája; aztán nemsokára egy újabb szobába zárnak – a friss, fűillatú levegő illúziója most hatásosabb, a talpam alatt érzem a fűszálakat. Ahol a túlsó falnak kellene lennie, ott most végtelen virágtenger nyújtózik. A színek egybefolynak, a sárga vakít, a kék valahogy furcsán tompa, és én elbűvölten állok a szoba közepén. Csak illúzió, suttogja az a csöpp, épen maradt rész az elmémben, és ő miatta nyújtom ki a kezem a virágok felé. Olajos vásznat tapintok, az illúzió szertefoszlik.

A fűbe roskadok.

Valaki ordít.

4 megjegyzés:

  1. Komolyan van ilyen címkéd, hogy 'nem slash'? Ezen most röhög... nék, ha nem ez után láttam volna. Amúgy majdnem eltaláltam, azt hittem először valamiért, hogy Belarusz. Na, semmi értelmeset nem sikerül kinyögni? Gyerünk, próbálkozz, próbálkozz!
    Oroszország... Annyira szeretném megérteni egyszer, de komolyan. Én leszek a pszichológusa, és tanulmányozni fogom, vagy nemtudom... Eddig is tudtam, hogy sok stikkje van, de itt még bejött egy megnemértett művész vonal is(értem, hogy nem az volt benne a lényeg, de akkoris), na már csak ez hiányzott. Szegény.. Amúgy itt mennyi idősnek képzelted? Nem úgy konkrétan, csak én pl valamiért gyereknek. De nem tudom, miért. Szóval kíváncsi lennék, hogy te hogy gondoltad.
    Igen, jól összezavartál, de attól még tetszett ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az erre tévedő nem slash-kedvelő emberkéknek, hogy ne legyenek annyira elveszve. :D (amúgy már csökkentettem a címkeszámon, régebben ennél sokkal több volt xD) Belarusszal még akarok írni, rettegjetek. x"D
      Én azt hiszem, sosem fogom teljesen kiismerni, ezért imádok vele írni. :3 Lehetetlen ráunni, mert sosem ismered meg teljesen; megvan még benne a gyermeki ártatlanság és kegyetlenség, és egy sokat megélt felnőtt komolysága is (és végtelenül sok elképzelésem van róla, majd egyszer kifejtem). Ez érdekes, én inkább felnőttnek képzelem valami diktatórikus rendszerben, ahol a főnökei szépen ki akarják vonni a a forgalomból kihasználva, hogy van egy végtelenül naiv oldala.
      Örülök, hogy tetszett és elgondolkoztatott. :)

      Törlés
  2. Tudod, hogy nagyon szívesen csinálok dizit, ha ilyen gyönyörűségeket írsz hozzá, meg pláne. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor majd az elkövetkezendőhöz is fogok írni. <3

      Törlés