2013. szeptember 5., csütörtök

Csak az övé

*Susie két órája ül a szösz fölött, hogy publikája*
*kitalál egy szokásos, fantáziadús címet*
*közzététel*


Próbálta őket elképzelni együtt – nem ment. Sehogy sem fért a fejébe, hogyan kavarhatott egymással két testvér; történetnek persze kiváló, de a valóságban kissé bizarr. Látva kettejük egymás felé irányuló hűvösségét nehéz volt elképzelni, hogy ezek bármit is csináltak együtt.

Izland viszont elmondta neki. Elmondta, mert már lezártnak tekinti. Megbízik benne és ezt kölcsönösen is elvárja. Változtat ez azon, ami köztük van? Nem. Akkor mégis minek rágódik ezen?

Izlandnak nem ő az első, neki nem kell kihez mérnie magát, nincs rajta az a nyomás, hogy jobb legyen valakinél, akit nem is igazán ismer.

– Min gondolkozol? – érdeklődött Sigurður, ahogy lehuppant mellé a párnák közé és átölelte a derekát. Ma jó kedve volt, és azóta egyfolytában ölelgette, hogy mesélt a volt-nincs kapcsolatáról Norvégiával.

– Hogy miért vagy ilyen aranyos.

Izland gyanakodva megbökdöste. – Nem is igaz.

– Dehogynem.

Talán tovább tiltakozott volna, ám erre nem volt esélye; Hongkong egy hirtelen mozdulattal hátradöntötte és fölé mászott. Izland nem ellenkezett, csak tisztán, halkan nevetett.

Kit érdekel, hogy előtte másé volt, ha most csak az övé?

8 megjegyzés:

  1. A szösz tanulsága: Hongkong nem őrültfangirl. ,,Sehogy sem fért a fejébe, hogyan kavarhatott egymással két testvér" - Komolyan elgondolkoztam egy pillanatra, hogy ebben mi a furcsa xD
    Amúgy még mindig marha aranyosak ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hát, nekem legalábbis nem. :D Lehet, hogy csak prűd vagyok, de nekem például furcsa, a NorIce-hoz is hosszú idő kellett, hogy párosként elfogadjam.
      Akármennyire is igyekeznék, azt hiszem képtelen lennék velük angstot írni. xD

      Törlés
  2. Nagyon aranyos ez a szösz is ^^ És megértem Hong Kongot... Én mai napig nem szeretem ezt a párost >.< (de félreértés ne essék, egyik legjobb barátnőm is szereti, de nem vetek meg senki mást sem aki kedvelője eme testvérpár ilyesfajta kapcsolatának)
    Valahogy nem tudok megbékélni Ice nevével xD Hogy a csudába kell kiejteni?! Én akkor is Emilnek olvasom xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most már elvagyok vele, köszönhetően a többieknek... de ez olyan, hogy belegondolsz, és saját testvéreddel csak nem kavarsz. x"D
      Szigürdürnek ejted a legjobb tudomásom szerint, az a ð betű olyan hangot jelöl az izlandiban mint az angol the szócskában a th (ennek a párja is megvan náluk: þ). Nem tudom, az Emil nekem olyan semmilyen, szóval totál átkereszteltem a gyereket (nálam Snorrisson a vezetékneve). xD
      Örülök, hogy tetszett. ^^

      Törlés
    2. Szegényt mindenki máshogy hívja xD Am köszike az infot~

      Törlés
    3. Ha már nincs hivatalos neve, és a Sigurðurt is megadta a szerző... :D (és mert a mániám az alliteráló nevek)

      Törlés
  3. HongIceot mindenkinek, mindenkinek, mert olyan édes, hogy belefullad az ember. Ebben meg még egy kis keserűség is volt, úgyhogy végképp végzetes. : ) Egyre jobban szeretem őket <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindenkit megtérítek a HongIce-hoz~ Örülök, hogy tetszett. ^^

      Törlés